Tbox • 15 min leestijd

TBox technologie webinars

Miguel Mauser 17 juni 2020

De komende maanden delen onze experts kennis met jullie in compacte seminars van 15 minuten. We schotelen jullie actuele thema’s voor en komen met tips en trucs, zodat jullie in staat zijn het maximale uit jullie TBox applicaties te halen. De Webinars zijn interactief en bieden de mogelijkheid tot het stellen van vragen.

Gebruik van OPC UA in TBox

OPC UA begint de standaard te worden om informatie uit te wisselen in de industrie. We laten zien wat OPC UA betekent in telemetrie systemen en waar je rekening moet houden. 

Bekijk hieronder het afgelopen webinar

 


Data loggen in de TBox


De TBox is ontwikkeld om geen data te missen als de communicatie verloren gaat. Dit kun je op verschillende manieren oplossen. We laten zien hoe je dit inricht en wat de voor-en nadelen zijn van de verschillende methodes.SMS versturen en ontvangen in TBox

Er zijn allerlei handigheidjes uit te halen met deze functie. Ze kun je natuurlijk een alarmbericht versturen maar kan je ook op afstand een pomp starten of een brug openen.Migratie applicatie van TBox Classic en MS-16 naar MS-CPU32-S2

Applicaties ontwikkeld voor TBox zijn sinds de TBox Classic upwards compatible. We laten zien hoe je een applicatie upgrade en nieuwe functies toegevoegd.

 

 


Slim tags aanmaken en tags importeren/exporteren

We laten je een aantal trucs zien om snel tags aan te maken en snel te programmeren. Dit doen we door o.a. tags te exporteren en te bewerken in Excel.

 


Security en firewall

De TBox is op allerlei manieren de beveiligen. We laten de eerst stappen zien hoe je naar een cyber secure applicatie gaat.

 


Webforms 2.0 tip & tricks Scripting Try Catch

Webforms 2.0 is HTML5 en browser onafhankelijk. Het is mogelijk om zonder programmeerkennis een webpagina te bouwen. Wil je meer dan laten we je zien hoe je standaard functionaliteit uitbreid door middel van Java script.

 


TConnect (Open VPN)

TConnect is een device management tool met ingebouwde VPN. We laten zien hoe je met TConnect in zeer korte tijd een VPN verbinding opbouwt met een TBox en hoe je remote TBox applicaties beheerd.  

 WiFi stick en TBox

Met de WiFi stick kun je draadloos contact maken met de TBox om deze programmeren maar je kunt ook je iPad/Tablet gebruiken als HMI. We laten ook de security aspecten zien bij het gebruik van WiFi.

 

 

Picture of Miguel Mauser

Miguel Mauser

Commercieel manager Miguel Mauser heeft zijn sporen verdiend in de snel veranderende wereld van water- en gebouwmanagement en Smart Industry. Zo combineerde hij tijdens zijn lange carrière sales succesvol met automatisering en infra. En deed dat bij gerenommeerde, internationale bedrijven. Dat maakt dat hij niet alleen kennis heeft van systemen, maar ook van processen en hoe deze succesvol in organisaties te integreren.