SkySpark, Arc • 4 min leestijd

Workflow-management nu ook geïntegreerd in SkySpark

Miguel Mauser 30 oktober 2020

Tijdens het SkyPosium, het jaarlijkse terugkerende SkySpark-gebruikersevenement, introduceerde SkyFoundry de nieuwe Arc-applicatie. Als SkySpark een issue detecteert, komt een volledige workflow op gang, welke vooraf geheel naar wens kan worden ingericht.

De focus van SkyFoundry is altijd dezelfde gebleven, namelijk het analyseren van data om gebouwen gezonder en energiezuiniger te maken en de onderhoudskosten omlaag te brengen. Daar zijn nu nieuwe functionaliteiten aan toegevoegd. Voorheen identificeerde SkySpark issues aan de hand van gebouwdata, de oorzaak, de duur, begin- en eindtijd en de veroorzaakte kosten, en presenteerde op basis daarvan de oplossing. Daarmee was in feite de kous af.

Wie het probleem moest oplossen en hoe en wanneer, was aan de gebruiker. Deze hele workflow is nu overzichtelijk in SkySpark opgenomen en kan vooraf naar wens worden ingericht en door de gebruikers worden bewaakt. Zij worden ondersteund in het oplossen van issues met documenten, afbeeldingen en instructievideo's. Standaard zijn er drie types workflow documenten:

  • Notes: hiermee kan een operator een notitie of een document toevoegen naar aanleiding van een issue (Spark), equipment en device data zonder dat hier een workflow aan wordt gekoppeld. Gebruikers kunnen hierop reageren met nieuwe notes om een discussie te starten.
  • Workorders: hierin zitten alle elementen om een workflow op te starten en de status bij te houden. Bijzonder handig om onderhoudswerkzaamheden in te plannen en te monitoren.
  • Tickets: hierin worden software gerelateerde activiteiten in ondergebracht, zodat de status en uitvoering wordt bewaakt.

Voor de meeste toepassingen zullen deze drie voldoende zijn maar SkySpark bied je de mogelijkheid om zelf workflow types aan te maken.

De nieuwe Arc-applicatie is nu beschikbaar in SkySpark 3.0.27 zonder extra kosten. Bestaande applicaties kunnen bovendien eenvoudig worden uitgebreid met deze nieuwe functionaliteit.

Meer informatie is te vinden in de SkyFoundry Insider Issue No. 37.

Lees het volledige persartikel

Ik wil meer  informatie

 

Picture of Miguel Mauser

Miguel Mauser

Commercieel manager Miguel Mauser heeft zijn sporen verdiend in de snel veranderende wereld van water- en gebouwmanagement en Smart Industry. Zo combineerde hij tijdens zijn lange carrière sales succesvol met automatisering en infra. En deed dat bij gerenommeerde, internationale bedrijven. Dat maakt dat hij niet alleen kennis heeft van systemen, maar ook van processen en hoe deze succesvol in organisaties te integreren.