SkySpark, Arc • 2 min leestijd

Workflow-management nu ook geïntegreerd in SkySpark

Miguel Mauser 30 oktober 2020

Tijdens het SkyPosium, het jaarlijkse terugkerende SkySpark-gebruikersevenement, introduceerde SkyFoundry de nieuwe Arc-applicatie. Als SkySpark een issue detecteert, komt een volledige workflow op gang, welke vooraf geheel naar wens kan worden ingericht.

De focus van SkyFoundry is altijd dezelfde gebleven, namelijk het analyseren van data om gebouwen gezonder en energiezuiniger te maken en de onderhoudskosten omlaag te brengen. Daar zijn nu nieuwe functionaliteiten aan toegevoegd. Voorheen identificeerde SkySpark issues aan de hand van gebouwdata, de oorzaak, de duur, begin- en eindtijd en de veroorzaakte kosten, en presenteerde op basis daarvan de oplossing. Daarmee was in feite de kous af.

Wie het probleem moest oplossen en hoe en wanneer, was aan de gebruiker. Deze hele workflow is nu overzichtelijk in SkySpark opgenomen en kan vooraf naar wens worden ingericht en door de gebruikers worden bewaakt. Zij worden ondersteund in het oplossen van issues met documenten, afbeeldingen en instructievideo's.

De nieuwe Arc-applicatie is beschikbaar in de eerstvolgende release van SkySpark zonder extra kosten. Bestaande applicaties kunnen bovendien eenvoudig worden uitgebreid met deze nieuwe functionaliteit.

Lees het volledige persartikel

Ik wil meer  informatie

 

Picture of Miguel Mauser

Miguel Mauser

Commercieel manager Miguel Mauser heeft zijn sporen verdiend in de snel veranderende wereld van water- en gebouwmanagement en Smart Industry. Zo combineerde hij tijdens zijn lange carrière sales succesvol met automatisering en infra. En deed dat bij gerenommeerde, internationale bedrijven. Dat maakt dat hij niet alleen kennis heeft van systemen, maar ook van processen en hoe deze succesvol in organisaties te integreren.