<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=2348737235262475&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">
Producten SkySpark SaaS

SkySpark SaaS

SkySpark SaaS is modulair opgebouwd en biedt gebruikers een centrale omgeving voor de opslag, verwerking, visualisering en rapportage van energie- en procesdata.  We kunnen omgaan met diverse databronnen, zoals PLC's, sensoren, energiemeters, dataloggers en IoT gateways. 

Krijg snel realtime inzicht vanaf € 1.350,- per maand voor 5 machines.

SkySpark SaaS
SkySpark SaaS
Partner lijst

SkySpark Value Added Reseller

Infinity is getriggerd door de slechte kwaliteit van de klimaatinstallaties in de Nederlandse utiliteitsgebouwen. De benodigde intelligentie is wel degelijk aanwezig maar onderzoeken tonen al jaren aan dat 70% van de gebouwen daar minimaal gebruik van maken. Om de klimaatregeling van een gebouw inzichtelijk te maken, maakt het bedrijf gebruik van SkySpark van CimPro. Continu leest SkySpark data uit de database van het automatiseringssysteem. De gegevens worden geanalyseerd en op basis van resultaten worden conclusies getrokken.Deze worden direct getoond op de website en zijn via een login toegankelijk. Infinity Monitoring en Consultancy Handelskade 2 - 1948 NA Beverwijk - Nederland Contact: Jurriën Tourney +31 (0) 85 210 44 56 / info@infinity-monitoring.com / www.infinity-monitoring.com


Historian App 📚

Deze App biedt opslag van historische data met tijdstempel en datum. De trendfunctie geeft de gebruiker om zelf de data te kiezen en de periode te selecteren. Het is mogelijk om te kiezen voor X-Y presentatie. Elke view die je alles gebruiker kiest kun je opslaan al favoriet, plannen mailen en/of exporteren in devierse formaten.

Energy App 🔋

Deze App biedt uitgebreide set van functionaliteiten voor het analyseren van energiestromen, -opwekking, -vraag, -verbruik en -kosten evenals inzicht in het water-, gas- en warmteverbruik.

KPI App

Deze App berekent automatisch de KPI's en presteert deze in Candle Charts en Bubble Charts en geeft direct inzicht in wat jij belangrijk vindt.

Spark app 📚

Toont issues (Spark) met tijdlijnen, Bubbles, grafieken en in tabellen met start- en stoptijd, tijdsduur, frequentie en eventueel het kostenimpact.

Weather app

Inzicht en prognose van het weer op lokaal niveau voor analyse van de gebouwprestaties en weer voorspellende regelingen.

Rule app

Maak zelf regels op maat om issues, afwijkingen en fouten te lokaliseren. 

 

 

Meer weten over ons aanbod?

Vraag vrijblijvend een advies aan

Contactformulier