<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=2348737235262475&amp;ev=PageView%20&amp;noscript=1">
Alert 4.0 • 6 min leestijd

Nieuwe interfaces voor Alert 4.0

Miguel Mauser 4 oktober 2021

Vanaf nu zijn er nieuwe interfaces beschikbaar voor Alert 4.0; het alarmdoormeldsysteem voor het centraal beheren en versturen van bedrijfskritische alarmen. Een systeem dat in het verleden zijn succes al bewezen heeft en met nieuwe functionaliteiten nog beter inspeelt op de groeiende markt voor gebouwbeheer.

Nu nog meer gericht op de markt voor Smart Buildings

Alert voor gebouwen

Zowel in de voorgaande als in de 4.0-versie zijn BACnet® en Modbus beschikbaar. Het is duidelijk dat ontwikkelaar Micromedia zijn focus verbreedt naar de gebouwenmarkt. Dit gezien het grote aantal nieuwe interfaces voor gebouwbeheersystemen. Zo zijn er mediators (lees: interfaces) ontwikkeld voor onder andere Siemens Desigo CC, Schneider EcoStruxure en Sauter Vision Center. 

Verder zijn er SCADA-mediators toegevoegd voor WinCC OA en PcVue Web Services.

MQTT

Alert ondersteunt ook MQTT voor IoT. Dit protocol voor data-uitwisseling maakt lichtgewicht en veilige communicatie mogelijk en wordt veel gebruikt met cloudplatformen. Zo kan Alert data ontvangen van MQTT-bronnen, maar ook versturen naar applicaties die MQTT middels het publish- en subscribe-mechanisme ondersteunen – al dan niet in de cloud.

Met dat en meer levert Micromedia een nog completere oplossing voor bedrijfskritische processen in de gebouwen van nu en morgen.

Meer weten? Neem contact op voor meer info. 

NEEM CONTACT OP

Picture of Miguel Mauser

Miguel Mauser

Commercieel manager Miguel Mauser heeft zijn sporen verdiend in de snel veranderende wereld van water- en gebouwmanagement en Smart Industry. Zo combineerde hij tijdens zijn lange carrière sales succesvol met automatisering en infra. En deed dat bij gerenommeerde, internationale bedrijven. Dat maakt dat hij niet alleen kennis heeft van systemen, maar ook van processen en hoe deze succesvol in organisaties te integreren.