Slimmer produceren met Smart Industry

West-Europese bedrijven staan voor nieuwe uitdagingen. Met de bestaande productiemiddelen dient men sneller, goedkoper en duurzamer te produceren. En dat vaak in kleinere batches. Dankzij digitalisatie en procesverbetering realiseren bestaande machines een (kwalitatief) hogere output. En dat met minder uitval en afval en een lager energieverbruik. Kortom: tijd voor Smart Industry.

Home_5

Smart Industry

Door Smart Industry te realiseren, krijg je inzicht in de performance, productkwaliteit, beschikbaarheid, snelheid en targets.  Zowel per lijn als in vergelijking met sites wereldwijd. Maar ook in de belangrijkste storingsoorzaken en het aantal euro’s aan energie dat nodig is om een product te maken. Zo optimaliseer je processen, verlaag je kosten en verzeker je continuïteit.

Kies voor Smart Industry en verzeker jezelf van:

  • Goedkoper produceren door sneller inzicht in bottlenecks
  • Flexibel produceren met snellere omschakeltijden
  • Duurzamer produceren door lager energieverbruik
  • Minder uitval en hogere kwaliteit door snellere reacties op afwijkingen

De voordelen van Smart Industry en digitalisering:

robotic-arm-icon

Reductie productiestops

Door digitalisatie van processen en slim alarmmanagement, krijg je nauwkeurig inzicht in onverwachte storingen. Hierdoor kun je steeds terugkerende problemen snel identificeren en oplossen. En voorkom je uitval en bespaar je kosten.

robotic-arm-icon

Voorspellend onderhoud

De groei van beschikbare data brengt een belangrijk voordeel met zich mee. Doordat je inzicht hebt in de processen en output, kun je storingen veel sneller traceren en voorspellend onderhoud uitvoeren. Zo voorkom je stilstand en mogelijke reputatieschade.

robotic-arm-icon

Automatisering van repetitief werk

Het handmatig invoeren van productiedata is een arbeidsintensief proces. Een proces dat sterk vereenvoudigd kan worden door fabrieken slim te maken en dus te digitaliseren met Smart Industry. Alle gegevens zijn daarmee bovendien op een later moment beschikbaar en eenvoudig te vergelijken.

robotic-arm-icon

Open modulair platform

De digitale laag van CimPro vormt een perfect fundament voor IIoT- en andere analyticsplatformen van derden. En dat is handig. Zeker omdat de digitalisatie van de fabrieksvloer niet binnen een week gerealiseerd is, terwijl je tijdens de overgang wel ontzettend veel waardevolle data genereert.