<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=2348737235262475&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">

Leveranciers

Op deze pagina vindt u een overzicht van onze Leveranciers. Een overzicht van al onze merken en producten vindt u ook terug onder: Producten 

CimPro werkt uitsluitend samen met de beste leveranciers wereldwijd.

Filteren op
All

ABB is een technologieleider die de digitale transformatie van industrieën aanstuurt. Voortbouwend op een traditie van meer dan 130 jaar innovatie vervult ABB vandaag de dag een leidende rol voor digitale industrieën met vier klantgerichte wereldwijde businesses: Electrification, Proces Automation, Motion en Robotics. De leidende rol op digitaal terrein is gefundeerd op het gemeenschappelijke digitale ABB Ability™ platform. ABB heeft vestigingen in meer dan 100 landen. In totaal werken er ongeveer 105.000 mensen.

https://new.abb.com/benelux

Delta, opgericht in 1971, is een wereldwijde leverancier van oplossingen voor stroom- en warmtebeheer. Delta's missie: "Innovatieve, schone en energie-efficiënte oplossingen bieden voor een betere toekomst", richt zich op het aanpakken van belangrijke milieuproblemen zoals de wereldwijde klimaatverandering. Als leverancier van energiebesparende oplossingen met kerncompetenties op het gebied van vermogenselektronica en automatisering, omvatten de bedrijfscategorieën van Delta Power Electronics, Automotive en Infrastructuur.

https://www.delta-emea.com/en-GB/index 

 

 INFINITE biedt alle mogelijke IoT-oplossingen en integreert alle noodzakelijke ingrediënten die u nodig hebt: apparaten, modules, sensoren, draadloze connectiviteit en cloudplatforms
– in één oplossing.

Technische expertise
Met een rijke geschiedenis van 40 jaar in het maken van industriële elektronica, automatiseringssystemen en meer dan 20 jaar innovatie in de wireless industrie, zijn we een van de weinige bedrijven wereldwijd, die als eerste technologische oplossingen op de markt aanbiedt voor onze wereldwijde klanten.
Onze innovatieve producten en IoT-oplossingen zetten kritieke gegevens al om in informatie en verbinden deze met miljoenen mensen over de hele wereld.

https://www.infinite.com.gr/ 

In realtime problemen signaleren en bijsturen

Matics biedt HET Analytics-platform aan voor management, door middel van dit platform krijgt het management in realtime inzicht in de rendabiliteit van productielijnen. Zo worden OEE-parameters meteen gepresenteerd op zowel smartphones, tablets en tv-schermen op de productievloer als in de cloud. Bij ongeplande storingen kunnen operators de storingsoorzaak ingeven op een tablet en krijgen lijnverantwoordelijken direct inzicht in de belangrijkste bottlenecks, zodat zij processen kunnen bijsturen. Bovendien worden alle data gelogd en geanalyseerd in de cloud, en worden dankzij de ingebouwde realtime analysefunctionaliteit afwijkingen meteen gemeld op tablet of smartphone.

 

https://matics.live/ 

Micromedia International is sinds de oprichting in 1994 uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de markt voor industriële bewakingssystemen op afstand. Het bedrijf brengt een eigen alarmbeheer- en meldingsoplossing op de markt. Met een schaalbaar ontwerp en omgevingsonafhankelijke mogelijkheden, is deze end-to-end software geïnstalleerd op meer dan 12.000 locaties over de hele wereld.

https://www.micromedia-int.com/en 

Guangzhou Navigateworx Technologies Co., Ltd is een toegewijde IIoT / M2M hardwarefabrikant . Sinds haar oprichting in de voorhoede van de evoluerende IIoT / M2M-industrie, biedt ze een unieke combinatie van extreem getalenteerde draadloze en wireline-experts om u te helpen navigeren door de overweldigend gecompliceerde IIoT / M2M-industrie.

https://www.navigateworx.com/ 

Ovarro is een leverancier van bewaking op afstand, veilige SCADA-systemen en diensten voor bedrijfsoptimalisatie. De service van het bedrijf omvat software voor bedrijfsoptimalisatie, telemetrie op afstand en SCOPE die automatiserings- en optimalisatietaken vereenvoudigt en gegevens in realtime exploiteert, waardoor klanten in de water- en afvalwaterbeheer-, olie- en gas-, transport-, communicatie-, omroep- en energie-industrieën kunnen monitoren, controle en beheer van kritieke en nationale infrastructuur vanuit enkele van de meest afgelegen locaties en meest veeleisende omgevingen over de hele wereld.

https://www.ovarro.com/nl/europa/home/ 

Red Lion levert sinds 1972 innovatieve oplossingen aan wereldwijde markten door middel van communicatie, monitoring en controle voor industriële automatisering en netwerken - waardoor bedrijven over de hele wereld real-time gegevenszichtbaarheid krijgen die de productiviteit verhogen.

https://www.redlion.net/ 

De softwareoplossingen van SkyFoundry zijn ontworpen om klanten te helpen waarde te halen uit hun investeringen in slimme systemen. Ons SkySpark-informaticaplatform biedt de diensten en functies voor het verzamelen, opslaan, analyseren en presenteren van gegevens van automatiseringssystemen, meetsystemen en andere slimme apparaten om problemen, patronen, afwijkingen, fouten en kansen voor operationele verbeteringen en kostenreductie te identificeren. SkySpark helpt eigenaren en operators "te vinden wat er toe doet" in de enorme hoeveelheid gegevens die wordt geproduceerd door de huidige slimme systemen.

https://skyfoundry.com/