<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=2348737235262475&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">

Advies

Wil je advies over de aanschaf van hardware of software? Heb je hulp nodig bij het ontwerpen van een applicatie of het opzetten van standaarden? Of wil je de complete aansturing van projecten uitbesteden? Onze consultants zijn je graag van dienst. Met minimaal 10 jaar ervaring in het vakgebied en uitgebreid opgeleid door onze wereldwijde toeleveranciers. Zo weet je zeker dat je de juiste keuzes maakt.

Training_1

Advies bij de levering van hardware en software

Of je nu wilt overgaan tot de aanschaf van nieuwe hard- of software, of je huidige apparatuur eens kritisch onder de loep wilt nemen; onze consultants zijn je graag van dienst. Met een eerlijk advies, kennis van zaken én de markt en optimaal afgestemd op elke gewenste toepassing. Voor technische ondersteuning kun je daarnaast terecht bij onze Helpdesk.

Ontwerpen van applicaties

Elk bedrijf is anders. En elke situatie vraagt dan ook om een ander ontwerp. Onze consultants kennen de producten en de wegen. Ze denken mee, denken vooruit en werken functionele en technische ontwerpen uit voor de bouw van applicaties. Uiteraard altijd in nauwe samenwerking met jou als opdrachtgever.

Hulp bij het opzetten van standaarden

Bij aanvang van een project kan CimPro adviseren bij het opzetten van standaarden. Samen met een specialist binnen jouw bedrijf, ontwerpt een van onze consultants de standaard programmatuur. Deze wordt gedurende de uitrol van een project gehanteerd, met als groot voordeel dat in de verschillende objecten steeds dezelfde software aanwezig is. Dat zorgt voor efficiënter onderhoud en besparing op implementatiekosten.

Begeleiding bij de realisatie van projecten

Onze consultants kunnen ook ingezet worden om complete projecten aan te sturen. Uiteraard daarbij gebruikmakend van de producten van CimPro. Voor de uitvoering daarvan wordt gewerkt aan de hand van het zogenaamde V-Model.