<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=2348737235262475&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">

Watermanagement optimaliseren door digitalisering­čĺž

Het beheer van de waterketen is complexer dan ooit. Schaalvergrotingen zijn aan de orde van de dag, het aantal gemalen neemt toe, het klimaat verandert en kwalitatief goed water wordt schaarser. Aan waterschappen en drinkwaterbedrijven de taak om hier adequaat op in te spelen. De intelligente watermanagementsystemen van CimPro bieden uitkomst.

Waterketen_1

Optimalisatie waterbeheer

In deze snel veranderende wereld volstaan traditionele architecturen niet meer en zal er op een andere manier met data omgegaan moeten worden. Digitalisering van watermanagement is het antwoord. Om zo de kwaliteit van processen en water te verbeteren. Om operationele kosten te verminderen. En om de arbeidsomgeving minder complex te maken en daarmee prettiger.

Kies voor slim watermanagement en verzeker jezelf van:

  • verbetering identiteit en imago door beter beheer en minder overlast
  • meer inzicht en vereenvoudiging van processen dankzij datageneratie
  • verbetering kwaliteitsniveau, van winning tot kraan
  • toekomstbestendige architectuur

Leer meer over onze oplossingen in de water keten

De voordelen van het slim inzetten van watermanagement:

robotic-arm-icon

Eenvoudig koppelbaar

De watermanagement- en alarmmanagementsystemen van CimPro zijn met meerdere systemen te koppelen. Daardoor kunnen er meer data gegeneerd worden, zijn processen beter op elkaar afgestemd en komt relevante informatie op het juiste moment bij de juiste perso(o)n(en) beschikbaar.

robotic-arm-icon

Toekomstbestendig

De systemen van CimPro zijn inpasbaar in moderne IT-landschappen, volgen de laatste technologische trends en ontwikkelingen, worden continu geüpdatet en zijn daarmee toekomstbestendig. Ook bestaande systemen kunnen eenvoudig geïntegreerd worden, zodat bruggen geslagen kunnen worden tussen oud en nieuw.

robotic-arm-icon

Ervaring van een marktleider

CimPro heeft meer dan twintig jaar ervaring in enerzijds de waterwereld en anderzijds smart manufacturing. Door die twee slim te combineren, kunnen we heel gemakkelijk de vertaalslag maken van de praktijk naar nieuwe technologie├źn. Zo verbeteren we de gebruikerservaring en daarmee de arbeidsbelevenis.

Meer weten over onze oplossingen?Vraag vrijblijvend een advies aan

Vraag vrijblijvend een advies aan

Contacteer mij