<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=2348737235262475&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">

Partners

Voor ondersteunde diensten als ook gehele projectimplementaties werkt CimPro samen met erkende en ervaren Partners. Deze Partners hebben gecertificeerde en ervaren professionals in dienst waarvan de kennis regelmatig wordt bijgewerkt. Voor ons is het ook van belang dat de partners goede kennis hebben van de markten waarin wij opereren.

SkySpark Partners

SkySpark Value Added Reseller

Infinity is getriggerd door de slechte kwaliteit van de klimaatinstallaties in de Nederlandse utiliteitsgebouwen. De benodigde intelligentie is wel degelijk aanwezig maar onderzoeken tonen al jaren aan dat 70% van de gebouwen daar minimaal gebruik van maken. Om de klimaatregeling van een gebouw inzichtelijk te maken, maakt het bedrijf gebruik van SkySpark van CimPro. Continu leest SkySpark data uit de database van het automatiseringssysteem. De gegevens worden geanalyseerd en op basis van resultaten worden conclusies getrokken.Deze worden direct getoond op de website en zijn via een login toegankelijk.

Infinity Monitoring en Consultancy

Handelskade 2 - 1948 NA Beverwijk - Nederland

Contact: Jurriën Tourney

+31 (0) 85 210 44 56 / info@infinity-monitoring.com / www.infinity-monitoring.com

SkySpark Partners

SkySpark Solution Partner

Met Building Analytics biedt BAM een schaalbare Smart Buildings oplossing: van energiemanagement op basis van enkele hoofdmeters tot en met volledige integratie met duizenden sensoren uit het gebouwbeheersysteem en aanvullende systemen. We helpen u om tot een optimaal presterend gebouw te komen: een comfortabele, gezonde woon- of werkomgeving met minimaal gebruik van energie. Met Building Analytics leveren we vanuit het domein energie een bijdrage aan uw duurzame ambities.

BAM Energy Systems B.V.

Runnenburg 13 - 3981 AZ Bunnik
Contact: Jaap Balvers

 jaap.balvers@bam.com / www.bam.nl

SkySpark Partners

SkySpark Consultancy and Implementation Services

De expertise van Unica Building Automation is gestoeld op proceskennis. Dit is, gecombineerd met de kennis van systeemcomponenten, cruciaal om regeltechnische installaties optimaal te laten functioneren. Voor gebouwexploitanten en gebruikers is het van het grootste belang dat een comfortabele leef- en werkomgeving geborgd is. Door het toepassen van SkySpark van CimPro worden de prestaties van uw installaties en het comfort in uw gebouwen continu gemonitord, geanalyseerd en (door A.I. - kunstmatige intelligentie) geoptimaliseerd. Unica Building Automation heeft als specialistische, merkonafhankelijke projectpartner alle benodigde disciplines voor de realisatie van optimaal werkende systemen in huis en voert deze zelfstandig uit, zoals: ·

  • Het ontwerpen van de regeltechnische installatie;
  • De complete engineering tijdens de gehele uitvoeringsfase;
  • Projectmanagement;
  • Assemblage van regelpanelen;
  • Aanleggen van regeltechnische bekabeling;
  • Software-engineering;
  • Inbedrijfstelling en Commissioning;
  • Onderhoud, waar afstandsbeheer een belangrijk deel van uitmaakt;
  • Performance- en Data Analytics.

Deze integrale aanpak resulteert in het bieden van een optimaal omgevingsklimaat in gebouwen door bedrijfszekere installaties met een laag energieverbruik en een low-Total-Cost-of-Ownership

Unica Building Automation B.V.

Schrevenweg 1 - 8084 HB Zwolle - The Netherlands

Contact: Rolf Ruiter +31 (0)6 - 510 147 52 / rruiter@unica.nl / www.unica.nl/building-intelligence

 

SkySpark Partners

SkySpark Consultancy and Implementation Services

Utiliteit? We maken ’t smart.

BINX Smartility is het integrale bouw én installatiebedrijf. De integraliteit is wat ons uniek maakt, samen gaan wij elke uitdaging aan en versterken wij elkaar. Naast de prachtige projecten die wij realiseren, onderscheiden wij ons door onze bedrijfscultuur. Onze kernwaarde zijn dan ook: écht samenwerken, innovatie en kwaliteit. Samen slimme (technische) oplossingen creëren is wat ons drijft.

Dé slimste manier van bouwen

Wij realiseren namelijk niet alleen een gebouw, maar leveren tastbare, kwalitatieve prestaties. Zodat onze opdrachtgevers en gebruikers het gebouw naar wens en zónder zorgen gebruiken. Dat doen wij niet op de traditionele manier, maar met slimme technologie, transparante communicatie, proactief onderhoud en bevlogen collega’s. Dát noemen wij de slimste manier van bouwen!

BINX Smartility

Bolwerk 2 7141 - JM Groenlo - The Netherlands

Contact: Martin Reulink +31 (0)6 - 42 09 06 47 / m.reulink@bi-smart.nl / www.bi-smart.nl

 

TBox Partners

TBox Solution Partner

AquaDataSystems B.V.

De Gouwe 6A - 8253 PA Dronten - Nederland

Contact: J.W.F. Weenk
+31 (0)321 33 90 94 /  jweenk@aquadatasystems.nl / www.aquadatasystems.nl

TBox Partners

TBox Solution Partner

H. de Vos Elektrotechniek Mijdrecht b.v.

Dorpsstraat 73 - 3641EB Mijdrecht - Nederland

Contact: Huug de Vos

+31 (0)297 28 13 10 / info@devoselektro.nl / www.devoselektro.nl

TBox Partners

TBox Solution Partner

Electro Goeminne Dikkelvenne

Kerkstraat 69 - 9890 Dikkelvenne-Gavere - België

Contact: Bart Goeminne

+32 (0)9 389 94 94 /  info@egd.be / www.egd.be

SkySpark Partners

SkySpark Solution Partner

Ingenieurs, Design en Consultancy Groep Volantis ontzorgt, inspireert en verrast in elke fase van de levenscyclus van (bedrijfs)gebouwen en productiemiddelen: vanaf ontwikkeling tot realisatie en onderhoud. Wij vinden betere, slimmere, efficiëntere, effectievere en vooral duurzamere oplossingen. Wij leveren al 65 jaar een aantoonbare bijdrage aan het succes van onze klanten en een duurzame wereld. In nagenoeg alle sectoren, met nadruk op industrie, gezondheidszorg en onderwijs.

Volantis

Villa Flora 

Sint Jansweg 20c

5928 RC Venlo

Postbus 470

5900 AL Venlo

Tel. 077 – 351 55 51

www.volantis.nl

KvK-nummer: 12033333

Contact: Tom Cremers 

T.Cremers@volantis.nl  / 077 400 55 68 / 06 29 55 34 71

TBox Partners

TBox Solution Partner

Water voorziet in een primaire levensbehoefte. Installaties en systemen moeten zorgen voor maximale veiligheid, beschikbaarheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid van (drink)water, afvalwater en oppervlakte water. Om dit te bereiken is het cruciaal dat alle schakels in de keten volledig geïntegreerd met elkaar samenwerken. Dus waterschappen, drinkwaterbedrijven lokale overheden en Rijkswaterstaat. ICT Netherlands ontwerpt, ontwikkelt, beheert en onderhoud operationeel kritische applicaties en software systemen voor water gerelateerde toepassingen. Bij deze oplossingen maken we gebruik van SCADA, PLC, DCS en telemetrie systemen. Het goed beveiligen van deze systemen en het toepassen van Life Cycle Management is cruciaal om gedurende het gebruik de risico’s te mitigeren en de investering te beschermen. Op basis van the Internet of Things technologie en big data expertise kunnen we voorspellen wanneer een installatie uitvalt of onderhoud nodig heeft. Door managementinformatie direct beschikbaar te maken bieden onze oplossingen proactief ondersteuning bij het nemen van beslissingen.

 

ICT Netherlands B.V.

Kopenhagen 9 – 2993 LL Barendrecht – The Netherlands

Contact: Arjen van Dam +31(0)6 270 87 375 / arjen.van.dam@ict.nl / www.ict.eu/nl/markten/water-infrastructuur

TBox Partners

TBox Solution Partner

VeldBerg Engineering is innovatief op het gebied van elektrotechnische besturingen. Of het nu gaat om de besturing van pompen, inlaten of stuwen VeldBerg Engineering denkt met u mee vanaf de start tot de in bedrijf stelling.

VeldBerg Engineering

Philipstraat 3P 2722 NG Zoetermeer The Netherlands

Contact: J.H. van den Berg 0793608284

janhein@veldbergengineering.nl / www.veldbergengineering.nl