Partners

Voor ondersteunde diensten als ook gehele projectimplementaties werkt CimPro samen met erkende en ervaren Partners. Deze Partners hebben gecertificeerde en ervaren professionals in dienst waarvan de kennis regelmatig wordt bijgewerkt.

SkySpark Partners

SkySpark Value Added Reseller

Infinity is getriggerd door de slechte kwaliteit van de klimaatinstallaties in de Nederlandse utiliteitsgebouwen. De benodigde intelligentie is wel degelijk aanwezig maar onderzoeken tonen al jaren aan dat 70% van de gebouwen daar minimaal gebruik van maken. Om de klimaatregeling van een gebouw inzichtelijk te maken, maakt het bedrijf gebruik van SkySpark van CimPro. Continu leest SkySpark data uit de database van het automatiseringssysteem. De gegevens worden geanalyseerd en op basis van resultaten worden conclusies getrokken.Deze worden direct getoond op de website en zijn via een login toegankelijk.

Infinity Monitoring en Consultancy

Handelskade 2 - 1948 NA Beverwijk - Nederland

Contact: Jurriën Tourney

+31 (0) 85 210 44 56 / info@infinity-monitoring.com / www.infinity-monitoring.com

SkySpark Partners

SkySpark Solution Partner

Met Building Analytics biedt BAM een schaalbare Smart Buildings oplossing: van energiemanagement op basis van enkele hoofdmeters tot en met volledige integratie met duizenden sensoren uit het gebouwbeheersysteem en aanvullende systemen. We helpen u om tot een optimaal presterend gebouw te komen: een comfortabele, gezonde woon- of werkomgeving met minimaal gebruik van energie. Met Building Analytics leveren we vanuit het domein energie een bijdrage aan uw duurzame ambities.

BAM Energy Systems

Runnenburg 13 - 3981 AZ Bunnik
Contact: Jaap Balvers

+31 6 55435293 / jaap.balvers@bam.nl / www.bam.nl

SkySpark Partners

SkySpark Consultancy and Implementation Services

Als MoorInsight hebben wij ruime ervaring met SkySpark. De mogelijkheden van deze applicatie zijn enorm. Om deze mogelijkheden optimaal te benutten is specifieke kennis en ervaring vereist. Wij kunnen u helpen om van SkySpark een succes te maken!

Wij leveren de volgende diensten:

 • implementatie van SkySpark in de bestaande IT infrastructuur
 • het koppelen met verschillende data bronnen
 • het inrichten van projecten
 • het ontwikkelen van algoritmes (Sparks)

MoorInsight Group B.V.

Jan Valsterweg 72 - 3315 LG Dordrecht - The Netherlands

Contact Pieter

+31 (0)6-53865791 / pieter@moorinsightgroup.com / www.moorinsightgroup.com

SkySpark Partners

SkySpark Consultancy and Implementation Services

SkySpark Consultancy and Implementation Services

Our capabilities

 • Heroes, located in Den Bosch, is a consulting firm committed to improving the energy and resource efficiency of buildings. We offer comprehensive Lean Performance Analysis, Semantic Data Modelling, Predictive Maintenance, Performance and Energy Analytics. All backed by SkySpark, to monitor, report and offer recommendations to commercial real estate owners and managers on how to improve overall building performance, asset health, occupant comfort and energy efficiency. Our team excels at using advanced software tools to save i.e. more energy in buildings. 

SkySpark implementation services

 • Heroes provides cloud hosted installations of SkySpark based on Microsoft Azure and AWS. We have a full-service team to perform software integration, rule programming, dashboarding and monitoring. Our robust SkySpark rule library is available to our clients and our team can custom program rules for unique systems. With our strong emphasis in building systems engineering, our team customizes SkySpark sites for complex buildings and utilizes the software to identify operational issues. We also offer long term monitoring of buildings to keep operation on track.

Heroes B.V.

Europalaan 28 - 5232 BC ‘s Hertogenbosch - The Netherlands

Contact: Tom Steenbakkers

+31 654731716 / tom.steenbakkers@heroes.nl / www.heroes.nl

SkySpark Partners

SkySpark Consultancy and Implementation Services

De expertise van Unica Building Automation is gestoeld op proceskennis. Dit is, gecombineerd met de kennis van systeemcomponenten, cruciaal om regeltechnische installaties optimaal te laten functioneren. Voor gebouwexploitanten en gebruikers is het van het grootste belang dat een comfortabele leef- en werkomgeving geborgd is. Door het toepassen van SkySpark van CimPro worden de prestaties van uw installaties en het comfort in uw gebouwen continu gemonitord, geanalyseerd en (door A.I. - kunstmatige intelligentie) geoptimaliseerd. Unica Building Automation heeft als specialistische, merkonafhankelijke projectpartner alle benodigde disciplines voor de realisatie van optimaal werkende systemen in huis en voert deze zelfstandig uit, zoals: ·

 • Het ontwerpen van de regeltechnische installatie;
 • De complete engineering tijdens de gehele uitvoeringsfase;
 • Projectmanagement;
 • Assemblage van regelpanelen;
 • Aanleggen van regeltechnische bekabeling;
 • Software-engineering;
 • Inbedrijfstelling en Commissioning;
 • Onderhoud, waar afstandsbeheer een belangrijk deel van uitmaakt;
 • Performance- en Data Analytics.

Deze integrale aanpak resulteert in het bieden van een optimaal omgevingsklimaat in gebouwen door bedrijfszekere installaties met een laag energieverbruik en een low-Total-Cost-of-Ownership

Unica Building Automation B.V.

Schrevenweg 1 - 8084 HB Zwolle - The Netherlands

Contact: Johan Pot +31 (0)610627265 / jpot@unica.nl / www.unica.nl/building-intelligence

SkySpark Partners

SkySpark Consultancy and Implementation Services

Utiliteit? We maken ’t smart.

BINX Smartility is het integrale bouw én installatiebedrijf. De integraliteit is wat ons uniek maakt, samen gaan wij elke uitdaging aan en versterken wij elkaar. Naast de prachtige projecten die wij realiseren, onderscheiden wij ons door onze bedrijfscultuur. Onze kernwaarde zijn dan ook: écht samenwerken, innovatie en kwaliteit. Samen slimme (technische) oplossingen creëren is wat ons drijft.

Dé slimste manier van bouwen

Wij realiseren namelijk niet alleen een gebouw, maar leveren tastbare, kwalitatieve prestaties. Zodat onze opdrachtgevers en gebruikers het gebouw naar wens en zónder zorgen gebruiken. Dat doen wij niet op de traditionele manier, maar met slimme technologie, transparante communicatie, proactief onderhoud en bevlogen collega’s. Dát noemen wij de slimste manier van bouwen!

BINX Smartility

Bolwerk 2 7141 - JM Groenlo - The Netherlands

Contact: Bram Schats +31 (0)611 41 76 60 / b.schats@bi-smart.nl / www.bi-smart.nl

TBox Partners

TBox Partner

AquaDataSystems B.V.

De Gouwe 6A - 8253 PA Dronten - Nederland

Contact: J.W.F. Weenk
+31 (0)321 33 90 94 /  jweenk@aquadatasystems.nl / www.aquadatasystems.nl

TBox Partners

TBox Partner

H. de Vos Elektrotechniek Mijdrecht b.v.

Dorpsstraat 73 - 3641EB Mijdrecht - Nederland

Contact: Huug de Vos

+31 (0)297 28 13 10 / info@devoselektro.nl / www.devoselektro.nl

TBox Partners

TBox Partner

Electro Goeminne Dikkelvenne

Kerkstraat 69 - 9890 Dikkelvenne-Gavere - België

Contact: Bart Goeminne

+32 (0)9 389 94 94 /  info@egd.be / www.egd.be