<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=2348737235262475&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">

Slimme gebouwbeheersystemen verhogen performance 🏢

De wereld om ons heen wordt steeds complexer. Dat geldt voor gebouwinstallaties, maar ook voor het klimaat. Dachten we vroeger bijvoorbeeld alleen maar aan verwarming van een pand, moeten tegenwoordig juist ook gaan koelen. Bovendien stellen zowel huurders als gebruikers steeds hogere eisen aan comfort. Slimme gebouwbeheersystemen zijn dan ook een must in de smart buildings van nu.

Home_6

Slimme gebouwbeheersystemen

Met de toename van de intensiteit, complexiteit en diversiteit van gebouwinstallaties, is inzicht belangrijker dan ooit. We moeten op een andere manier met data omgaan, om zo zowel de kwaliteit als het beheer van de diverse processen te verbeteren. En daarmee een comfortabelere werk- of woonomgeving te creëren en tegelijkertijd kosten te besparen.

Kies voor slimme gebouwbeheersystemen en verzeker jezelf van:

  • Een gezond binnenklimaat en lagere energiekosten
  • Een hogere duurzaamheidswaarde van het gebouw
  • Imagoverbetering dankzij groen ondernemen
  • Meer inzicht en vereenvoudiging van gebouwbeheersystemen dankzij slim omgaan met data

De voordelen van het slim benutten van gebouwbeheersystemen:

robotic-arm-icon

Bestaande systemen integreren

Door bestaande systemen te integreren in het IT-landschap, komen meer data beschikbaar. Daardoor krijg je als gebouwbeheerder meer inzicht, kunnen gebouwbeheersystemen sterk vereenvoudigd worden en krijg je grip op processen. Dat met voordelen voor het comfort, de productie en de energierekening.

robotic-arm-icon

Verstoringen voorkomen

Door middel van slimme analyses middels SkySpark en het alarmmanagementsysteem Alert, kunnen processen als klimaatbeheersing, energiemanagement goed gemonitord en daardoor gecontroleerd worden. Zo wordt uitval voorkomen en bespaar je aanzienlijk op kosten.

robotic-arm-icon

Voorbereid op de toekomst

Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in recordtempo op en worden de nieuwe standaard. Industry 4.0 bijvoorbeeld, maar ook big data, IoT, IIoT, data-analytics en smart manufacturing. Dit houdt in dat er op een andere manier met data moet worden omgegaan en traditionele architecturen niet meer volstaan.

robotic-arm-icon

Imagoverbetering

Nieuwe technieken stellen gebouwbeheerders, architecten, ontwikkelaars en installateurs in staat om zowel bestaande gebouwen te verduurzamen als nieuwe panden duurzaam te ontwikkelen. Dit komt het groene imago ten goede en heeft tevens lagere energiekosten en een beter klimaat tot gevolg.

GRATIS ADVIESGESPREK

Op zoek naar een slimmer gebouwbeheersysteem? Ontvang gratis advies voor meer performance🏢

ADVIES AANVRAAG