<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=2348737235262475&amp;ev=PageView%20&amp;noscript=1">
Events, Industrie • 4 min leestijd

CimPro aanwezig op het INE netwerk event in Leuven

Marcel Laes 1 februari 2023

Op donderdag 2 maart is ook CimPro aanwezig op het INE netwerkevent in Leuven. CimPro presenteert zijn nieuwe VTScada oplossing voor bedrijfskritische applicaties in de infra en het nieuwe MATICS Real-Time analytics platform voor de industrie. Onze stand RED-06A , in de RED-BOX, vind je na de ingang, links.

INE netwerkevent in Leuven

Ook dit jaar is CimPro aanwezig op het INE netwerk event in Leuven. INE, de VIP-netwerkversie van de grotere automatiseringsbeurs Indumation.be, is gekend als de VIP techno-innovatietour voor C-levels, management en afdelingshoofden uit alle takken van de Belgische industrie. De aanzet van dit high-end netwerkevent is dat het management van de uitnodigende technologiepartners het aanspreekpunt vormt voor het management uit de infra en industrie. Op die manier kunnen er oriënterende, informatieve en informele gespreksrondes plaatsvinden, waar op klassieke beurzen niet altijd ruimte en tijd voor wordt gemaakt.

Praktisch

  • Datum : Donderdag 2 maart 2023
  • Locatie : Brabanthal Leuven, Brabantlaan 1, 3001 Leuven (B)
  • Tijdstip : Van 14H00 tot 21H00
  • Stand Nr CimPro : RED-06A
  • Meer info

Inschrijven

Inschrijven kan alleen op uitnodiging. Klik hieronder om uw gratis toegangskaart te ontvangen, en vermeld in uw bericht “toegangskaart INE Leuven”

Toegangskaart INE

 

 

Picture of Marcel Laes

Marcel Laes

Marcel is medeoprichter van CimPro. Hij is algemeen directeur Benelux. Marcel heeft meer dan 30 jaar ervaring in de wereld van industriële automatisering en infra.