<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=2348737235262475&amp;ev=PageView%20&amp;noscript=1">
Events, Industrie • 3 min leestijd

MATICS real-time Analytics en OEE platform op de Kunststoffenbeurs in Den Bosch

Miguel Mauser 18 augustus 2022

Op woensdag 14 en donderdag 15 september is CimPro aanwezig op de Kunststoffenbeurs in Den Bosch. Op dit event introduceert CimPro het nieuwe MATICS Real-Time Analytics platform voor de kunststofindustrie. Je kunt ons vinden op stand 100 in hal 1.

Kunststoffenbeurs in Den Bosch

Op woensdag 14 en donderdag 15 september is CimPro aanwezig op de Kunststoffenbeurs in Den Bosch. De Kunststoffenbeurs is dé centrale plek waar de Benelux kunststof- en rubberketen actuele kennis deelt, haar inspanningen en innovatiekracht zichtbaar maakt en elkaar jaarlijks ontmoet. Het is ook de plek waar samen (toe)gewerkt kan worden aan de toekomstbestendigheid van kunststof. Samen op weg naar Future Proof Plastics.

Praktisch

Meer info over Matics

 

Picture of Miguel Mauser

Miguel Mauser

Commercieel manager Miguel Mauser heeft zijn sporen verdiend in de snel veranderende wereld van water- en gebouwmanagement en Smart Industry. Zo combineerde hij tijdens zijn lange carrière sales succesvol met automatisering en infra. En deed dat bij gerenommeerde, internationale bedrijven. Dat maakt dat hij niet alleen kennis heeft van systemen, maar ook van processen en hoe deze succesvol in organisaties te integreren.