<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=2348737235262475&amp;ev=PageView%20&amp;noscript=1">
Events, Industrie • 5 min leestijd

Ga in gesprek met je machines op de Indumation beurs in Kortrijk

Marcel Laes 18 december 2023

Van woensdag 31 januari tem vrijdag 2 februari is ook CimPro aanwezig op de Indumation beurs in Kortrijk. Op dit event presenteert CimPro oplossingen om de de fabrieksvloer te digitaliseren, en inzicht te verwerven in de rendabiliteit van je productielijnen

Indumation beurs in Kortrijk.

Op de Indumation beurs in Kortrijk toont CimPro innovatieve oplossingen om je fabrieksvloer te digitaliseren. Geen paper meer op de productievloer dankzij het MATICS IoT platform. Alles digitaal op tablet en smartphone. Met het SkySpark energiebeheersysteem krijg je meteen inzicht in je belangrijkste energieverslinders, en ben je klaar voor het elektrificeren van je fabriek. Met VTScada kan je installaties op afstand besturen en krijg je real-time informatie van het proces. Wil je alarmen ontvangen van PLC’s en SCADA pakketten is allicht Alert voor jou een interessante oplossing. Met de nieuwe APP kan je alarmen ontvangen, doorsturen of bevestigen. Kom langs op de stand van CimPro (454H)

Praktisch

  • Datum : Woensdag 31/01 , Donderdag 01/02 en Vrijdag 02/02
  • Locatie : Kortrijk Xpo Doorniksesteenweg 216 Kortrijk
  • Tijdstip : Van 09H00 tot 17H00
  • Stand Nr CimPro : 454H
  • Meer info

 

 

 

 

 

Picture of Marcel Laes

Marcel Laes

Marcel is medeoprichter van CimPro. Hij is algemeen directeur Benelux. Marcel heeft meer dan 30 jaar ervaring in de wereld van industriële automatisering en infra.