Red Lion • 2 min leestijd

Red Lion NT4008 Profinet switch

Miguel Mauser 29 januari 2021

De Red Lion NT4008 Gigabit Managed industriële switches zijn gecertificeerd voor Profinet PNIO 2.34 conformance class B (CC-B) en RT class 1.

De switches integreren naadloos in Profinet netwerken gebruik makend van standaard PLC programmeer- en management software. De switches zijn leverbaar in twee poort configuraties:

  • Met 8 * 10/100/1000 RJ45 poorten.
  • Met 6 * 10/100/1000 RJ45 en twee Dual Mode SFP (fiber) poorten.

De industriële switches ondersteunen: PROFINET, DHCP Server, SNMP v1, v2c, v3, IGMP v1, v2, v3, LLDP, MRP, RSTP, MSTP, Fast Ring en Chain protocolen, VLANs, MAC en IP-based port security, ACL, QoS, Syslog, NTP, LACP end LAG link aggregation, Port Mirroring, sFlow, en Storm Protection.

De IP 30 behuizing is van met metaal en de werktemperatuur bedraagt: -40°C tot + 75°C. Voor buitengewone extreme toepassingen zijn de switches UL Class Division 2, ATEX, ABS en  EN50155 rail gecertificeerd.

Profinet switch datasheet

Bekijk het complete gamma switches van Red Lion

Overzicht Red Lion switches

Picture of Miguel Mauser

Miguel Mauser

Commercieel manager Miguel Mauser heeft zijn sporen verdiend in de snel veranderende wereld van water- en gebouwmanagement en Smart Industry. Zo combineerde hij tijdens zijn lange carrière sales succesvol met automatisering en infra. En deed dat bij gerenommeerde, internationale bedrijven. Dat maakt dat hij niet alleen kennis heeft van systemen, maar ook van processen en hoe deze succesvol in organisaties te integreren.