<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=2348737235262475&amp;ev=PageView%20&amp;noscript=1">
SkySpark • 5 min leestijd

SkySpark Connectors voor Delta Controls en EnBytez

Miguel Mauser 1 februari 2024

CimPro heeft twee nieuwe SkySpark Connectors ontwikkeld voor Delta Controls en EnBytez.

SkySpark Delta Controls Connector

Het Delta Controls entliWeb is een web-based data platform dat historische tabellen beschikbaar stelt van verschillende fabricaten Bacnet onderstations. Met de SkySpark Delta Connector kun je eenvoudig sites, devices, objecten browsen, properties opvragen en historische data synchroniseren met SkySpark.   

Voor het gebruik van het Delta platform is een account nodig. Dit account dient u zelf af te sluiten bij Delta en valt niet onder de diensten van CimPro. De Connector is ontwikkeld op basis van de API beschrijving van Delta versie 4.24.239.

SkySpark Enbytez Connector

EnBytez is een data platform dat meetdata beschikbaar stelt van verschillende meetbedrijven en de eigen meters. Met de SkySpark Enbytez Connector kun je eenvoudig sites assets browsen, metadata van de assets, verbruiken en meterstanden opvragen.  

Voor het gebruik van het Enbytez platform is een account nodig. Dit account dient u zelf af te sluiten bij Enbytez en valt niet onder de diensten van CimPro. De Connector is ontwikkeld op basis van de API beschrijving van EnBytez versie 9.1.

Wil je meer weten bel dan vrijblijvend met 088 24 677 00 of stuur een mail naar: miguel.mauser@cimpro.com.

Picture of Miguel Mauser

Miguel Mauser

Commercieel manager Miguel Mauser heeft zijn sporen verdiend in de snel veranderende wereld van water- en gebouwmanagement en Smart Industry. Zo combineerde hij tijdens zijn lange carrière sales succesvol met automatisering en infra. En deed dat bij gerenommeerde, internationale bedrijven. Dat maakt dat hij niet alleen kennis heeft van systemen, maar ook van processen en hoe deze succesvol in organisaties te integreren.