SkySpark • 4 min leestijd

SkySpark-connectors voor meetbedrijven

Miguel Mauser 1 juni 2021

Energieverbruik terugdringen? Met alle regels en doelstellingen vanuit de overheid zullen we wel moeten. Gelukkig maar, want het biedt niet alleen globaal, maar ook op bedrijfsniveau belangrijke kansen. Hoe cliché het ook klinkt, dat begint met meten. Want door meer inzicht in het verbruik, kun je ook effectiever energie besparen en kosten verlagen. De nieuwe SkySpark-connectors helpen daarbij.

Krijg grip op elektriciteits-, gas-, warmte- en waterverbruik

CimPro heeft een viertal SkySpark-connectors ontwikkeld om direct energiedata van meetbedrijven Ealyze, Fudera, Joulz en Kenter op hoofdmeterniveau op te halen. Zo kan er met een account van het meetbedrijf en zonder het plaatsen van extra meters elektriciteitsverbruik, gasverbruik, warmte- en waterverbruik rechtstreeks in SkySpark worden geïmporteerd. De beschikbare data kunnen per meetbedrijf verschillen en zijn afhankelijk van wat het bedrijf aanbiedt en wat je als bedrijf afneemt.

Connector

Installatie- en gebruiksgemak

De connector is eenvoudig te installeren en na installatie direct zichtbaar in de Builder App. Zo kun je heel eenvoudig door de beschikbare data van het meetbedrijf bladeren en door middel van drag-and-drop meetpunten toevoegen aan een SkySpark-locatie.

Daarbij haalt SkySpark altijd minimaal het kleinste tijdsinterval op, zoals kwartierwaarden. Deze data kunnen in SkySpark worden bewerkt om bijvoorbeeld daggemiddelden, weektotalen en gemiddelden te berekenen en vervolgens te tonen in grafieken, tabellen en dashboards.

 

 

 

Licensering en prijzen

De licentie van elke connector is gekoppeld aan de SkySpark-licentie waarvoor de connector bedoeld is. De prijs van een SkySpark-connector bedraag € 900 exclusief btw en inclusief één jaar onderhoud. De daaropvolgende jaren wordt 18% van de connectorprijs per jaar berekend.

Meer informatie?

Staat je connector er niet bij en/of wil je meer weten? Bel dan vrijblijvend 088 24 677 00 of stuur een mail naar: miguel.mauser@cimpro.com.

 

 

Picture of Miguel Mauser

Miguel Mauser

Commercieel manager Miguel Mauser heeft zijn sporen verdiend in de snel veranderende wereld van water- en gebouwmanagement en Smart Industry. Zo combineerde hij tijdens zijn lange carrière sales succesvol met automatisering en infra. En deed dat bij gerenommeerde, internationale bedrijven. Dat maakt dat hij niet alleen kennis heeft van systemen, maar ook van processen en hoe deze succesvol in organisaties te integreren.