<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=2348737235262475&amp;ev=PageView%20&amp;noscript=1">
Opleiding, SkySpark, Training • 2 min leestijd

SkySpark Advanced Training

Miguel Mauser 21 april 2022

Deze tweedaagse training is speciaal voor gebruikers, die betrokken zijn bij het ontwikkelen van Axonfuncties voor Analytics, datatransformatie, data import en rapporten op maat. Deze cursus neemt studenten mee in het gebruik van meer geavanceerde analytische functies in de SkySpark extension libraries, waarbij gegevens worden geïmporteerd en getransformeerd uit externe bronnen, waaronder CSV, SQL Databases en live Connectors.

 

Details:📊
  • Van de cursisten wordt verwacht dat zij met succes de Essential Training hebben afgerond en ervaring hebben opgedaan in één of meerdere projecten. 
  • 19 en 20 maart 2024
  • 9:00 – 16.00.
  • De prijs is € 1.430,- per deelnemer inclusief lunch.

Locatie:🧭

 
CimPro B.V.
De Waal 18J
NL-5684 PH Best
 

SkySpark Advanced Training

Schrijf vandaag nog in voor de volgende training!

Inschrijven
Picture of Miguel Mauser

Miguel Mauser

Commercieel manager Miguel Mauser heeft zijn sporen verdiend in de snel veranderende wereld van water- en gebouwmanagement en Smart Industry. Zo combineerde hij tijdens zijn lange carrière sales succesvol met automatisering en infra. En deed dat bij gerenommeerde, internationale bedrijven. Dat maakt dat hij niet alleen kennis heeft van systemen, maar ook van processen en hoe deze succesvol in organisaties te integreren.