SkySpark • 1 min leestijd

FGNoviteitenprijs 2021

Miguel Mauser 29 maart 2021

Tijdens de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer van 15 t/m 17 september 2021 wordt de jaarlijkse FGNoviteitenprijs uitgereikt. Een prestigieuze onderscheiding die is bedoeld om de ontwikkeling van het vakgebied facilitair management en gebouwbeheer in het Nederlandse taalgebied te stimuleren. Ook SkySpark® dingt mee.

SkySpark® dingt mee naar FGNoviteitenprijs 2021 

Met de inzending van SkySpark® wil CimPro laten zien hoe dit IoT-platform voor geautomatiseerde data-analyse processen verbetert, comfort verhoogt en energieverbruik, en dus kosten, vermindert. En daarmee het werk in de facility branche aanzienlijk vereenvoudigt en tegelijkertijd de ecologische footprint verkleint.

In de weken voorafgaand aan de vakbeurs kunnen bezoekers van de website van het Facilitair Journaal hun stem uitbrengen op de inzendingen van hun keuze. Tevens maakt de jury dan de eerste groep genomineerden bekend.

Bekijk snel het overzicht van alle deelnemers: FGNoviteiten deelnemers 2021

 

Picture of Miguel Mauser

Miguel Mauser

Commercieel manager Miguel Mauser heeft zijn sporen verdiend in de snel veranderende wereld van water- en gebouwmanagement en Smart Industry. Zo combineerde hij tijdens zijn lange carrière sales succesvol met automatisering en infra. En deed dat bij gerenommeerde, internationale bedrijven. Dat maakt dat hij niet alleen kennis heeft van systemen, maar ook van processen en hoe deze succesvol in organisaties te integreren.