<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=2348737235262475&amp;ev=PageView%20&amp;noscript=1">
SkySpark • 3 min leestijd

Kaartnavigatie in SkySpark (nieuw)

Miguel Mauser 22 augustus 2022

SkySpark integreert dynamische kaartnavigatie.

Het stond al lang op het verlanglijstje: kaartnavigatie in SkySpark. Volledig geïntegreerd met dynamische kaarten en zonder dure Third Party licenties. Het gaat er nu komen in de eerstvolgende release (3.1.5) en zonder extra kosten.

Met deze nieuwe functie worden gebouwen (locaties) en de bijbehorende KPI's direct op de kaart getoond. Via een drop-down menu selecteer je de gewenste KPI's, die je wilt zien. Vanuit de kaart navigeer je direct naar alle SkySpark informatie van de gekozen locatie.

De map-functie werkt met het adres van de locatie. SkySpark zoekt de geocoördinaten op en alle SkySpark Apps zijn automatisch verbonden. Meer weten: download dan de nieuwsbrief van SkyFoundry.

Picture of Miguel Mauser

Miguel Mauser

Commercieel manager Miguel Mauser heeft zijn sporen verdiend in de snel veranderende wereld van water- en gebouwmanagement en Smart Industry. Zo combineerde hij tijdens zijn lange carrière sales succesvol met automatisering en infra. En deed dat bij gerenommeerde, internationale bedrijven. Dat maakt dat hij niet alleen kennis heeft van systemen, maar ook van processen en hoe deze succesvol in organisaties te integreren.