<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=2348737235262475&amp;ev=PageView%20&amp;noscript=1">
Tbox • 8 min leestijd

TBox Security Response Center

Miguel Mauser 31 maart 2021

Bij Ovarro, de producent van TBox, nemen ze cybersecurity heel serieus. Om klanten proactief te informeren over beveiligingslekken en -incidenten en de daarmee gepaarde oplossing, hebben ze een Security Response Center in het leven geroepen.

Vitale infrastructuur

Bepaalde processen in ons land zijn zo essentieel dat uitval of verstoring kan leiden tot ernstige maatschappelijke ontwrichting en zelfs een bedreiging kan vormen voor de nationale veiligheid. Deze processen samen vormen de ' Vitale infrastructuur'. Denk bijvoorbeeld aan elektriciteit, toegang tot internet, drinkwater en het betalingsverkeer.

Als (een deel van) de vitale infrastructuur uitvalt, kan dat grootschalige maatschappelijke ontwrichting veroorzaken. Daarom werken de overheid, het bedrijfsleven, hulpverlenings- en inlichtingendiensten nauw samen om de bescherming van dergelijke producten, diensten en processen continu te verbeteren en te borgen.

De TBox wordt volop gebruikt in deze processen. Het is dus ontzettend belangrijk dat deze optimaal beveiligd is. Producent Ovarro heeft hiervoor dan ook een Security Response Center (SRC) ingericht op zijn website.  

Alerts & notificaties

In het TBox Security Response Center vind je de laatste security-adviezen en software-updates, kun je security-beveiligingsproblemen melden en kun je je aanmelden voor e-mailnotificaties. Het is dus zeker de moeite waard – en geen overbodige luxe – om hier eens een kijkje te nemen.

Cybersecurity – Best practice

Weten hoe je de TBox het beste kunt beveiligen? En waar je nog meer op moet letten? Stuur een mail naar: miguel.mauser@cimpro.com en je ontvangt automatisch het document 'Cybersecurity– Best practice' in je mailbox. 

TBox Advanced & Security Training

21 september starten we weer met de tweedaagse hands-on-training voor ervaren TBox-engineers. Tijdens deze training leer je in één dag tijd alles over de beschikbare TBox-securityfeatures en kun je veiligheid effectief verhogen. Lees er snel meer over en meld je aan.

 

 

Picture of Miguel Mauser

Miguel Mauser

Commercieel manager Miguel Mauser heeft zijn sporen verdiend in de snel veranderende wereld van water- en gebouwmanagement en Smart Industry. Zo combineerde hij tijdens zijn lange carrière sales succesvol met automatisering en infra. En deed dat bij gerenommeerde, internationale bedrijven. Dat maakt dat hij niet alleen kennis heeft van systemen, maar ook van processen en hoe deze succesvol in organisaties te integreren.