<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=2348737235262475&amp;ev=PageView%20&amp;noscript=1">
SkySpark • 3 min leestijd

Webinar ‘Verander gebouwdata in een goudmijn’

Werner Vink 30 november 2022

Voor iedereen die overweegt een dataplatform in te richten om meer vanuit gebouwdata te gaan werken, geeft CimPro een webinar op donderdag 21 september 2023. Ontdek hoe je datagedreven gebouwen neerzet, hoe je datagedreven werkt, en hoe je innoveert en beter presteert met data-analytics. Mis het niet en til je business naar the next level.

In een half uur verteld Werner Vink – specialist meet- en regelsystemen, Business Analytics en Data Science – hoe je nog meer uit data en gebouwen haalt. En hoe zich dat vertaalt in tijdwinst, efficiëntere processen en kostenbesparing. Dat alles aan de hand van diverse pakkende praktijkvoorbeelden en business cases.

Datum: 21-9-2023

Tijd: 11:00 - 11.30

Online: Microsoft Team Meeting

Inschrijven webinar " Verander gebouwdata in een goudmijn"

Hebben we je interesse gewekt, schrijf je dan meteen in voor de in-house training "Verander gebouwdata in een goudmijn" op vrijdag 6 oktober 2023 op het kantoor van CimPro in Best. Dit mag natuurlijk ook na het Webinar.

 

Inschrijven training " Verander gebouwdata in een goudmijn"
 
Picture of Werner Vink

Werner Vink

Met 6 jaar ervaring in datagedreven werken binnen de installatietechniek, is Werner een ervaren consultant met referenties als de BAM, Unica, Volantis, Kuijpers, Binx & Linthorst. Door de jaren heen heeft hij de markt zien ontwikkelen en commerciële kansen zien doen opkomen. Echter zijn er genoeg projecten geweest die uiteindelijk vertraging hebben opgelopen en/of niet het gewenste resultaat hebben opgeleverd. Met de managementtraining wil Werner zijn kennis overdragen richting de markt om Smart Building-kansen te herkennen en met projectmanagement projecten tot een succes te brengen. Werner heeft een Master Building Services van de TU/e Eindhoven met een specialisatie op het gebied van meet- & regelsystemen en datascience.