<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=2348737235262475&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">

Alert Product Life Cycle Policy

 

 

Standaard worden de huidige en de voorlaatste versie van Alert ondersteunt. 

De huidige versie is 4.0 en de voorlaatste versie is 3.6.2. 

Binnen een versie zijn er diverse Builds beschikbaar. Je kunt binnen een versie ook upgraden naar een nieuwe Build. Voor 3.6.2 adviseren wij altijd de laatste Build, namelijk Build 14. Voor versie 3.6.2 komen er voorlopig geen nieuwe Builds uit.

Voor versie 4.0 komen er geregeld nieuwe Builds uit, omdat dit een nieuwe versie betreft. Wij adviseren altijd eerst contact op te nemen met support (support@cimpro.com) wanneer men een nieuwe Build wilt toepassen.

Om recht te hebben op product support dienen er op de betreffende licenties ook Alert Software Maintenance te zijn aangeschaft.  Hiermee kun je terecht bij de CimPro Helpdek met product vragen en kun je ook problemen melden. Alert Software Maintenance geeft je ook recht op updates, bug fixes en nieuwe versies.  Applicatie support en het upgraden van de applicatie is altijd op aanvraag.

Het is niet direct noodzakelijk om alle systemen te upgraden naar de laatste versie. Meestal wordt dat gedaan als:

  • Er een nieuw besturingssysteem wordt uitgerold, welke niet wordt ondersteunt door de huidige versie en Build.
  • Men nieuwe functionaliteit wenst in Alert, welke niet beschikbaar is in de huidige versie.
  • De gekoppelde systemen worden geupgrade naar een nieuwe versie. Denk hierbij aan koppelingen met SCADA, DCS, PLC's, databases en/of oproepsystemen.

Een upgrade naar een nieuw Build heeft minder impact dan upgrade naar een nieuwe versie. Impact heeft het echter altijd. Vandaar dat wij adviseren niet altijd te upgraden, tenzij het noodzakelijk is. Het is niet verstandig zonder een gedegene kennis van Alert zelf de upgrade uit te voeren. Vraag daarom bij ons om een aanbieding voor assistentie bij de upgrade (info@cimpro.com). 

 

Direct contact met de engineers van CimPro

Ja, ik wil meer technische info van SkySpark

Contact