<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=2348737235262475&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">

Enterprise SCADA voor de hele waterketen

Met VTScada bieden we een schaalbare oplossing die toe te passen is over de hele waterketen heen. Alles wat je mag verwachten op het gebied van beschikbaarheid, gebruikersinteractie en eenvoud van engineeren zijn standaard voorzien. Een volledig webbased systeem daarnaast, waarbij de schermen automatisch aanpassen aan je apparaat en de gegevens dus altijd en overal beschikbaar zijn.

VTScada-Template-Standard

Meervoudige redundantie

Waar de meeste andere SCADA-systemen ophouden op het gebied van redundantie, gaat VTScada een stap verder. Een redundant systeem bestaat dus niet uit twee servers (master & slave), maar uit een cluster van minimaal twee servers die elkaars back-up zijn. In normaal bedrijf wordt de hele applicatie verdeeld over geografisch geplaatste servers. En bij uitval van één van de servers neemt een andere server het automatisch en onmerkbaar over.

Optimale beschikbaarheid

  • Maximale uptime van SCADA applicaties
  • Eenvoudig te configureren
  • Distributie van applicaties
  • Geen verlies van data

150 miljoen mensen

Vertrouwen op VTScada voor het verwerken van afvalwater en de levering van drinkwater.

2000

Nederland telt meer dan 1.500 beweegbare bruggen en bijna 2.000 sluizen.

180.000.000

Elke dag verliest het Belgisch drinkwaternetwerk 180 miljoen liter water.

Bron: Aquaflanders

De voordelen van enterprise SCADA

gears-icon

Ingebouwd versiemanagement

Het systeem houdt bij wie wat gewijzigd heeft in de applicatie. Zo kun je eenvoudig teruggaan naar een vorige versie of wijzigingen samenvoegen. Applicatiewijzigingen gebeuren in run-time en dat zonder de applicatie te stoppen.

gears-icon

Distributie van applicaties

De applicatie of applicatiewijzigingen worden opgeslagen in een enkele file. Dit maakt het eenvoudig op nieuwe systemen in te installeren of wijzigingen door te voeren op een bestaand systeem, zonder dat de toepassing onderbroken hoeft te worden.

gears-icon

Thin Clients

Clients maken gebruik van HTML-5 techniek, zijn geschikt voor de meest gangbare browsers en dat zonder plug-in; er is zelfs geen Java nodig. De Clients zijn geschikt voor pc’s, laptops, panel-pc 's en tablets, en de connectie met de server is beveiligd door middel van SSL.

gears-icon

SCADA-historian

De ingebouwde historian maakt producten van derden overbodig. Gebruikers hebben daardoor realtime en historische data in één view overzichtelijk. De historian ondersteunt back-fill, zodat er geen data verloren gaan als een remote object enige tijd niet online is geweest.

gears-icon

Geïntegreerde kaarten

In grote geografische systemen is kaartnavigatie essentieel voor gebruikers die willen zien wat er in hun gebied aan de hand is. Statuspins geven op een kaart weer wat er aan wat de status van een object is en met slechts één klik van de muis navigeer je naar het betreffende object.

gears-icon

Alarm- & event management

De uitgebreide alarmmodule ondersteunt de ISA 18.2.2009 Alarm Management Standard. Alarmen kunnen tijdelijk worden onderdrukt tijdens onderhoud en een alarmlawine. Operators kunnen bovendien eenvoudig notities aan een alarm toevoegen en een alarmlawinerapport maken door te filteren op actieve en trippende alarmen.

Meer weten? We demonstreren het graag of probeer het gewoon zelf. VTScada voor 50 I/O is geheel gratis.

Neem contact op