<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=2348737235262475&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">

Verzeker uptime met alarmmanagement voor gebouwen

Met de komst van nieuwe technologieën, wordt gebouwbeheer steeds complexer. Technische alarmen dienen 24/7 bewaakt te worden, maar fysieke mankracht is vaak duur en foutgevoelig. Locaties zijn dan ook steeds vaker onbemand en beheerders vaak alleen mobiel bereikbaar. Met CimPro’s alarmmanagementsystemen laat je ook hier niets aan het toeval over.

Gebouw_Alarmdoormeding_1

Redundant alarmmanagementsysteem garandeert 100% zekere opvolging

De alarmmanagementoplossingen van CimPro bieden zekerheid. Ze melden alarmen uit diverse systemen door naar één centraal punt. De overzichten worden vervolgens volgens een vooraf ingegeven dienstrooster of door zelf aan- of af te melden, doorgestuurd via sms, e-mail, pager of smartphone naar de verantwoordelijke perso(o)n(en). Zo kunnen storingen en calamiteiten snel getackeld worden.

Met alarmmanagement verzeker je jezelf van:

  • 100% zekere opvolging onder alle omstandigheden
  • Eenvoudige integratie met bestaande gebouwbeheerssystemen
  • Meldingen direct bij de juiste perso(o)n(en)

144

Operators kunnen maximaal 144 alarmen per dag verwerken

Universiteit van Manchester

12

Operators kunnen maximaal 12 alarmen per uur verwerken

Universiteit van Manchester

9

Er mogen maximaal 9 alarmen actief zijn

Universiteit van Manchester

De voordelen van alarmmanagement voor gebouwbeheer

gears-icon

Gegarandeerde doormelding

Om er zeker van te zijn dat een alarmbericht ook gelezen wordt, dient de ontvanger de melding te bevestigen. Als dat niet binnen een vooraf ingestelde tijd gebeurt, zal het systeem automatisch andere personen informeren. Ook genereert het automatisch rapportages voor meer overzicht en mogelijke bijsturing.

gears-icon

Koppelen gebouwbeheersystemen

Alert ondersteunt de meest gangbare gebouwbeheersystemen. Koppelingen zijn mogelijk via BACcnet, ModBus en OPC. Het is ook mogelijk via sms of e-mail alarmdoormeldingen te ontvangen van de gebouwgebonden installaties. En er zijn koppelingen mogelijk met brandmeldsystemen en diverse telefooncentrales.

gears-icon

Makkelijk te beheren

Het systeem van CimPro kent twee manieren om met bedrijfskritische alarmen om te gaan. De eerste gaat uit van dienstroosters, waarbij medewerkers aan de hand van hun status wel of geen alarm ontvangen. Bij de tweede manier kunnen medewerkers zichzelf aan- en afmelden voor het ontvangen van alarmen.

gears-icon

Escalatie alarm

Wanneer iemand niet reageert op een melding of als er niemand is aangemeld, wordt het alarm automatisch geëscaleerd. Zo wordt altijd direct de juiste persoon gealarmeerd. En het is zelfs mogelijk om meerdere personen en teams te koppelen aan verschillende installaties.

Diensten voor het opzetten van een alarmdoormeldsysteem

Van ontwerp tot oplevering

Of het nu gaat om het ontwerpen van een alarmmanagementsysteem, de implementatie, de oplevering of instructie van medewerkers: CimPro neemt je zorgen en werk uit handen. Daarbij combineren we jarenlange ervaring met de meest hoogwaardige systemen.

Gekwalificeerde helpdesk

Heb je technische ondersteuning nodig? Een vraag over een van onze hardware- of softwareproducten? Of ben je op zoek naar een handleiding? Bel of mail onze Helpdesk en onze kundige medewerkers helpen je snel op weg. Bel tijdens kantooruren: +31 (0) 88 246 77 04 of mail naar support@cimpro.com.

SLA - Service Level Agreement

Door te kiezen voor een Service Level Agreement (SLA) kun je met een gerust hart achteroverleunen. Zaken als updates, nieuwe versies en patches worden volledig en automatisch door ons uitgevoerd. En mocht je vragen of problemen hebben, kun je altijd terecht bij ons telefonische helpdesk.

Training Alert-alarmmanagement

Tijdens de eendaagse opleiding Alert worden de basisvaardigheden van het alarmmanagementsysteem bijgebracht. Aan bod komen de architectuur, het opzetten van de applicatie, de configuratie van de userinterface en het beheer. Ideaal voor onderhoudspersoneel, operators en software engineers.

Hoe automatiseer ik mijn alarmdoormelding? We willen het graag demonstreren

Contact