<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=2348737235262475&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">

Verbeter gebouwprestaties, verminder verbruik

Slimme software is een must in de smart buildings van nu. Door inzicht in energieprestaties, kun je immers snel bijsturen en aanzienlijk op kosten besparen.  Ook verzeker je jezelf van een gezond binnenklimaat, met alle voordelen van dien. En voldoe je eenvoudiger aan de toenemende duurzaamheidsdoelstellingen vanuit de overheid.

Gebouwprestaties_4

Analyseer gebouwperformance, verhoog comfort en reduceer kosten

CimPro biedt met SkySpark een eenvoudig te integreren IoT-platform om gebouwprestaties te analyseren. Het geeft daarbij niet alleen aan wat er fout gaat, maar ook wat de oorzaak is. Een te hoge ruimtetemperatuur bijvoorbeeld, maar ook een teveel verbruik van energie door gelijktijdige koeling en verwarming. In beide gevallen is snelle bijsturing mogelijk.

Maak gebouwprestaties inzichtelijk en verzeker jezelf van:

  • Het voorkomen van uitval door voorspellend onderhoud
  • Verhoging productiviteit en reductie ziekteverzuim
  • Doeltreffende verlaging energieverbruik
  • Verbetering duurzaamheidsprofiel

90%

Personeelskosten maken rond de 90% uit van de operationele kosten van de onderneming.

15%

In een gezond gebouw zijn de mensen 10 – 15% productiever en ligt het ziekteverzuim 1,5 – 2,5 lager.

20%

Een besparing van 20% op energie en onderhoud is mogelijk door een gebouw te optimaliseren.

35%

Een reductie van 35% op de CO2 uitstoot is mogelijk als je een je bouw optimaliseert.

De voordelen van het slim analyseren van gebouwprestaties

gears-icon

Energieprestaties verbeteren

In een gebouw gaat veel energie verloren doordat de technische installatie niet goed is ingeregeld of componenten falen. Onze software signaleert problemen, maar ook oorzaken. Zo herkennen we met onze software honderden patronen die het energieverbruik kunnen verlagen. En kun je snel ingrijpen.

gears-icon

Alle informatie in één systeem

SkySpark, registreert de gegevens van een of meerdere gebouwen in één centrale database. Zo ben je in staat om makkelijk verbruikspatronen te analyseren, overmatig energieverbruik snel te identificeren en prestaties van gebouwen onderling over de jaren heen te vergelijken. Zowel op basis van lokale weersomstandigheden als op basis van het aantal vierkante meters. En dat loont.

gears-icon

Eenvoudige integratie

De meeste gebouwen beschikken al over een gebouwbeheersysteem en sensoren, waarin en waardoor al veel gegevens beschikbaar zijn. Door het gebruik van intelligente gateways met tal van interfaces naar bestaande GBS-systemen, kun je de bestaande gegevens eenvoudig integreren in SkySpark.

gears-icon

Koppeling andere systemen

De systemen van CimPro kunnen eenvoudig gekoppeld worden aan facilitymanagement- en vastgoedmanagementbeheersystemen. Hierdoor krijg je als energiebeheerder optimaal inzicht in het duurzaamheidprofiel van het gebouw en worden KPI’s inzichtelijk gepresenteerd op basis van de werkelijke verbruiksgegevens.

Diensten

Opleiding SkySpark Essentials

Tijdens deze driedaagse training, leren software engineers de basisvaardigheden om SkySpark te gebruiken, te implementeren en zelf applicaties te bouwen. Daarbij komen vijf modules aan bod: een overview, een project opzetten, data inlezen, op maat maken van schermen, introductie tot Axon-programmering.

Opzetten applicaties

Elk bedrijf is anders. En elke situatie vraagt dan ook om een ander ontwerp. Onze consultants kennen de producten en de wegen. Ze denken mee, denken vooruit en werken functionele en technische ontwerpen uit voor de bouw van applicaties. Uiteraard altijd in nauwe samenwerking met jou als opdrachtgever.

Brede toepassing

SkySpark van CimPro kent een breed toepassingsgebied. Van bouwbedrijven, advies- en ontwerpbureaus tot facilitaire bedrijven, architectenbureaus en installateurs. Het systeem is ontworpen in nauw overleg met de markt en speelt daardoor optimaal in op de behoeften van de verschillende doelgroepen.

Uitgebreid netwerk

Voor ondersteunde diensten als ook gehele projectimplementaties werkt CimPro samen met erkende en ervaren partners. Deze partners hebben gecertificeerde en ervaren professionals in dienst waarvan de kennis regelmatig wordt bijgewerkt.

Koop- en huurmodel

SkySpark kan zowel op locatie draaien, maar ook in de cloud of in een datacenter. We bieden daartoe zowel een koop- als een huurmodel, verkrijgbaar via ons of via een van onze partners: Infinity Monitoring en Consultancy, MoorInsight, Heroes B.V. en BAM Energy Systems.

GRATIS ADVIESGESREK

Wil jij jouw gebouwprestaties verbeteren? Ontvang gratis advies op maat voor jouw gebouw

ADVIES AANVRAAG