<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=2348737235262475&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">

Betaalbare software voor productie optimalisatie en energiebesparing

In de productie zit de data verborgen in machines en mensen. Het verzamelen van deze gegevens gebeurt handmatig en is tijdrovend.  Dat kan slimmer. Door het automatisch meten en registeren van de belangrijkste machineparameters en energieverbruikers krijgen bedrijven namelijk inzicht in de belangrijkste KPI's van hun productielijnen. Een goede methodiek om dit te meten is Overall Equipment Effiency (OEE). Dit resulteert meteen in onderstaande voordelen:

  • Hogere productie
  • Minder afval
  • Lagere energiekosten
  • Hogere kwaliteit
  • Verlossing van papieren administratie
BMP_Procesverbeteren

Wij zorgen voor betere en snellere beslissingen.

Door klein te beginnen kunnen we al snel de eerste resultaten boeken en nemen we de klant mee op zijn digitale reis van een papieren administratie naar een volledig digitaal systeem dat pro-actief en met voorspellend informatie medewerkers ondersteunt. We laten systemen en medewerkers real-time met elkaar communiceren, zodat ze meteen weten wat er aan de hand is en niet morgen. Wij noemen dit Real-Time Analytics. Dit is het verzamelen en koppelen van data en deze meteen interpreteren en transformeren in waardvolle informatie.

 

 

Zet in op Real-Time Analytics en verzeker jezelf van:

  • Lagere energiekosten
  • Hogere uptime van de productielijnen
  • Minder grondstoffen verbruik
  • Minder afval
  • Verlossing van papier op de productievloer

Meer weten over ons aanbod?

Waar staat uw bedrijf in zijn digitale volwassenheid?

Registeer nu voor onze gratis digitale audit

Voordelen Real-Time Analytics

gears-icon

Integratie van bestaande systemen

We koppelen ERP, planningssystemen, kwaliteitssystemen, machinebesturingen, meters, sensoren en medewerkers. Hiermee worden informatiestromen gedigitaliseerd en geoptimaliseerd.

gears-icon

Energie

We identificeren sluipverbruiken en berekenen de werkelijk energiekostprijscomponent van een product, batch en order-ID.

gears-icon

Start Small - Think Big

Met minimale investeringen kunnen we snel de eerste resultaten halen en nemen we de klant mee op zijn digitale reis. Natuurlijk nemen we ook de operators mee.

gears-icon

Proof of Concept

Om te ervaren wat Real-Time Analytics betekent voor jouw firma bieden wij een Proof of Concept aan voor drie maanden. Vaak wordt hier gekozen voor een deel van de productie met de meeste problemen.

gears-icon

20 jaar ervaring in de industrie

Bij CimPro hebben we niet alleen kennis van automatisering maar ook van industriële produktie. Wij denken proactief mee en kunnen processen sneller in beeld brengen en een passende oplossing aanbieden.

gears-icon

SaaS

Bij ons betaal je per maand. Dus geen grote investeringen vooraf. Wat voorheen alleen was weggelegd voor de grote multinationals is nu ook beschikbaar voor het MKB/KMO.

Leer meer over onze software

Leer meer over onze Real-Time analytics software om uw proces te optimaliseren, uw energiefactuur te verlagen, en uw eerste stappen te zetten in de digitale reis van uw bedrijf.

Meer info over Matics