Opleiding SkySpark

Voor SkySpark kennen wij een vijftal trainingen:

• SkySpark Analytics Training
  • SkySpark introductietraining programmeren in Axon
  • SkySpark Essential Training
  • SkySpark Advanced Training
  • SkySpark Update Training

Voor het actuele aanbod en inschrijven zie:

Agenda

Dashboard_2

SkySpark Analytics Training

Op deze ééndaagse training leer je de mogelijkheden kennen van SkySpark vanuit gebruikersperspectief. We leren je omgaan met alle SkySpark Apps en wat er met SkySpark mogelijk is.

SkySpark introductietraining programmeren

Heb je geen programmeerervaring en wil je toch de SkySpark Essential Training gaan volgen dan adviseren we je eerst deze training te volgen.

SkySpark Essentials Training

Op deze driedaagse training leren cursisten de basisvaardigheden om SkySpark te gebruiken en te implementeren. Het trainingsprogramma bestaat uit 5 modules:

• M1: SkySpark Overview – Leren omgaan met de diverse SkySpark Apps.
  • M2: Project maken met de SkySpark Builder tools.
  • M3: Data inlezen – Het opzetten  van Connectors en inlezen van data.
  • M4: Op maat maken van schermen met ViewBuilder.
  • M5: Introductie tot Axon programmering.

SkySpark Advanced Training

Deze tweedaagse training is special bedoeld voor softwareontwikkelaars met programmeerervaring, die gebruik willen maken van speciale Axon functies voor Analytics, datatransformatie, het importeren van data en rapporten op maat. Na deze cursus ben je instaat om het maximale uit SkySpark te halen.

SkySpark Update Training

Er komen regelmatig nieuwe updates en versies uit voor SkySpark. Om op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen geven we jaarlijks een update training van één dag. De training kan ook worden gezien als een opfriscursus.

Interesse ?

Voor informatie over de beschikbaarheid van een training, prijzen en het aanmelden van deelnemers kunt u een mail sturen naar: cursus@cimpro.com.