Opleiding TBox

Voor TBox kennen wij een drietal trainingen:

• TBox basistraining
  • TBox gevorderde training
  • TBox update training
tboxnano_water

TBox basistraining

Tijdens deze tweedaagse training worden de basisvaardigheden van de TBox bijgebracht. Na deze training is de cursist zelf in staat een TBox programma aan te passen. Deze is cursus is bedoeld voor systeemarchitecten, softwareprogrammeurs en onderhoudspersoneel, die kleine hard- en software wijzigingen, doorvoeren aan de TBox.

TBox gevorderd training

Tijdens deze eendaagse training wordt er dieper ingegaan op de mogelijkheden van de TBox. Na deze training is de cursist zelf in staat een TBox programma op te zetten. Ook wordt er tijdens deze cursus meer aandacht besteed aan o.a.: ethernet, netwerken, Cyber Security, tips en tricks en praktijkvoorbeelden. Deze is cursus is bedoeld voor systeemarchitecten en  softwareprogrammeurs.

TBox update training

Jaarlijks komt de TBox met nieuwe producten, modules en nieuwe functionaliteiten. Om op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen geven we jaarlijks een update training van één dag. De training kan ook worden gezien als een opfriscursus.

Interesse ?

Voor informatie over de beschikbaarheid van een training, prijzen en het aanmelden van deelnemers kunt u een mail sturen naar: cursus@cimpro.com.